5 redenen om Gyproc door een vakman te laten plaatsen

5 redenen om Gyproc door een vakman te laten plaatsen

Het plaatsen van Gyproc-wanden en -plafonds vergt meer dan gewoon wat kennis en handigheid. Kwalitatief materiaal is minstens even belangrijk. Het prijskaartje daarvan kan echter al snel hoog oplopen. Bovendien is het plaatsen van Gyproc of gipsplaten een erg precies werk, waarbij een foutje snel gemaakt is. Het herstellen van zo’n foutjes kost niet alleen extra geld, maar ook tijd en moeite. Het is dus zeker geen slecht idee om de installatie van uw gipsplaten over te laten aan een vakman. En daar zijn 5 goede redenen voor.

1. Advies op maat van uw project

‘Bezint eer ge begint’ is misschien wel het officieuze motto van AG-Intex. Vooraleer we ons in een project storten, komen we eerst ter plaatse de situatie bekijken. Met onze kennis en ervaring kunnen we u het passende advies geven om de juiste keuzes te maken. Zo haalt u altijd het maximale resultaat uit uw woning.

2. Het juiste materiaal

Het installeren van Gyproc-wanden of -plafonds houdt meer in dan enkel wat Gyproc-platen in huis te halen bij de plaatselijke doe-het-zelf-zaak. Om vlot en efficiënt te werken heeft u ook nood aan de juiste profielen, schroeven en pluggen, voegband, een kantenrasp… En dan hebben we het nog niet gehad over Gyproc bepleisteren. Al dat materiaal kost al gauw een aardige stuiver. Zeker als u niet meteen het juiste in huis haalt. Een professional beschikt daarentegen over duurzaam, kwalitatief materiaal en is gewend om ermee te werken.

3. U bespaart tijd en energie

We onderschatten uw kwaliteiten niet, maar een vakman heeft nu eenmaal meer ervaring in het plaatsen van Gyproc of andere gipsplaten. En kan daardoor sneller kwalitatief werk leveren. De tijd en energie die u uitspaart, kan u spenderen aan andere klusjes in huis of investeren in uw gezin. U hoeft alleen maar te genieten van het perfecte eindresultaat. Mooi, toch?

4. Perfecte plaatsing

Een Gyproc-wand of Gyproc-plafond plaatsen zonder ervaring, het is een hachelijke onderneming. Een foutje is namelijk snel gemaakt. Verkeerde gipsplaten besteld? De profielen op een foute manier gebruikt? Dan is de kans groot dat uw wand of plafond nooit volledig recht zal uitkomen. En dat verschil zal visueel zichtbaar zijn, ook na de afwerking. Met een vakman krijgt u gegarandeerd het gewenste resultaat, op de kortst mogelijke termijn.

5. Een vlekkeloze afwerking

Als uw Gyproc-platen perfect recht staan, kunnen ze naadloos worden afgewerkt. Een professional weet welk soort voegmiddel hij moet gebruiken en kan met voegband overweg. Afwerking met verf of afwerking met behang? Beide opties zijn mogelijk. Uw Gyproc-vakman kan ook dit aspect voor zijn rekening nemen. Ook hier zijn kwalitatieve materialen van groot belang.

Zelf Gyproc plaatsen is best mogelijk, maar het vergt de nodige kennis, handigheid, materialen en vooral ervaring. Overtuigd van de voordelen van een vakman? Neem dan gerust contact op met AG-Intex. We komen graag bij u langs en werken met plezier een vrijblijvende offerte op maat uit.