Waarom kiezen voor interieurmaatwerk?

Waarom kiezen voor interieurmaatwerk?

Wilt u stijlvol wonen in uw droomhuis? Dan zijn uw interieurstijl en bijhorende meubels van groot belang. Er bestaan verschillende opties, maar om een unieke uitstraling en een specifiek karakter aan uw ruimtes te geven, is maatwerk de perfecte oplossing. Zo kan u een kamer inrichten helemaal volgens uw wensen en voorkeuren. Kan hetzelfde resultaat dan niet behaald worden door te shoppen bij de plaatselijke meubelzaak? Misschien wel, maar er zijn toch enkele specifieke voordelen die maatwerk biedt.

Optimaal gebruik van uw ruimte

Om optimaal de beschikbare ruimtes te benutten, kiest u best voor meubels op maat. Zo is een inbouwkast bijvoorbeeld een perfecte oplossing om ‘verloren’ ruimtes optimaal te benutten. Is uw slaapkamer wat aan de kleine kant? Kies dan voor een speciaal ontworpen kleerkast met schuifdeuren. Daarnaast is functionaliteit ook erg belangrijk. Vooral in een keuken of badkamer speelt dit aspect een grote rol. Heeft u nood aan advies? AG-Intex heeft de nodige ervaring en kennis om met u mee te denken en de juiste oplossingen te vinden. Eventueel is samenspraak met een binnenhuisarchitect.

Eindeloze mogelijkheden

Materiaal, deuren, grootte, stijl, diepte,… De mogelijkheden zijn eindeloos. Van inbouwkasten over dressings, tot tv-meubels en wandkasten: u kan alles volledig personaliseren en laten produceren volgens uw voorkeur. Hangt u uw kledij liever op of heeft u nood aan veel schuiven? Of heeft u ruimte voor een dressing? Een vakman komt met plezier ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken en een ontwerp te maken op maat van uw woning en uw behoeftes. Helemaal persoonlijk en uitermate flexibel.

Uniek en creatief

Niemand wordt er vrolijk van om vast te stellen dat zijn vrienden dezelfde salontafel of kleerkast hebben staan. Als u kiest voor interieurmaatwerk kan u er zeker van zijn dat u een uniek stukje vakmanschap in huis haalt.

Volledig op maat van uw wensen en geproduceerd met een vleugje creativiteit. Een ontwerp volgens uw stijl en smaak, rekening houdend met het karakter en de stijl van uw woning. Kortom, alles om uw woning uniek te maken.

Authentieke, duurzame kwaliteit

Meubels die met de hand worden gemaakt voor een specifieke woning zijn doorgaans authentiek en duurzaam. Of ze nu zijn afgewerkt in hout, metaal of kunststof. Bovendien kan u rekenen op de ervaring en kennis van goed opgeleide meubelmakers, die gewend zijn om kwaliteit af te leveren. Een authentiek, functioneel en duurzaam interieur is het resultaat.

Haalbaar voor elk budget

Maatwerk is niet per definitie een dure oplossing. Integendeel, doordat het u in staat stelt om out-of-the-box te denken, worden er vaak creatieve oplossingen gevonden. Oplossingen die misschien goedkoper zijn dan die van de plaatselijke meubelzaak. Oplossingen die aangepast zijn aan uw noden en wensen, binnen uw budget. De kostprijs is dus niet noodzakelijk duurder dan voor een standaardmeubel. Ook de levertermijn is doorgaans dezelfde als voor meubels uit de winkel.

Overtuigd van de voordelen van interieurmaatwerk? Neem vrijblijvend contact op met AG-Intex. Wij komen met veel plezier bij u langs om uw project te bespreken en de mogelijkheden te overlopen. Met een gedetailleerde offerte op maat, zodat u weet waar u aan toe bent.