Algemene schilderwerken

Algemene schilderwerken

Geef uw ruimte de finishing touch

Begint uw bouw- of verbouwproject vorm te krijgen? Dan is het stilaan tijd om uw ruimte de finishing touch te geven. Gaat u voor schilderen of behangen? Dat is afhankelijk van het karakter van uw woning en van het concept van uw interieur. Met andere woorden, van uw persoonlijke smaak. Gelukkig staat u er niet alleen voor: dankzij onze jarenlange ervaring en expertise denkt AG-Intex actief met u mee. U kan dus altijd rekenen op ons vrijblijvend advies.

Schilderen of behangen: that’s the question

Behangen is over het algemeen budgetvriendelijker dan schilderen. Dat komt omdat kwalitatieve verf en het bijhorende materiaal wel wat kost. Het voordeel van schilderen is dan weer dat u uw eigen accenten kan leggen. Zo kan een verfkleur volledig op maat van uw wensen gemaakt worden. En heeft u al eens gedacht aan de combinatie van schilderen en behangen? Ideaal om een accentmuur in te richten en zo uw ruimte een persoonlijke toets te geven.

Zitten er kleine oneffenheden in uw wand? Dan is het beter om eerst vliesbehang aan te brengen, vooraleer te schilderen. De reden is heel eenvoudig: uw muur zal een veel egaler uitzicht hebben na de verfbeurt. Bovendien zullen toekomstige fijne haarscheurtjes in de muur de verflaag niet vernielen. Dat zou zonde zijn van het werk.

Tijd om kleur te bekennen

Voldoende inspiratie opgedaan? Heeft u nog enkele vragen of laat u zich liever bijstaan door een professional? Contacteer ons gerust voor vrijblijvend advies. Wij komen met plezier bij u langs om uw project te bespreken. Wanneer uw wensen duidelijk zijn, bezorgen we u een offerte op maat. Zo krijgt u meer zicht op de kostprijs van uw droomproject.