Isolatie

Isolatie

Professionele installatie van isolatie

Met een goede, professioneel geplaatste isolatie zorgt u ervoor dat u minder nood hebt aan energie om uw woning te verwarmen. Daarmee bespaart u niet alleen op verwarmingskosten, het is ook nog eens beter voor het milieu. Bovendien werkt isolatie ook geluidsabsorberend, wat een groot voordeel is voor huizen langs een drukke weg. Om er zeker van te zijn dat uw isolatie volledig luchtdicht wordt geïnstalleerd en dat er geen koudebruggen ontstaan, doet u best een beroep op een professionele installateur.

Isolatie van uw dak en muren

Bij AG-Intex kan u terecht voor alle isolatieoplossingen. Of het nu gaat om het isoleren van uw dak of muren: wij maken altijd eerst een correcte diagnose ter plaatse. Zo kunnen we bepalen welke techniek en welk isolatiemateriaal de beste oplossing biedt voor uw project. Er bestaan verschillende soorten isolatiemateriaal. Denk maar aan glaswol, schapenwol of isolatieplaten. Wat voor u de ideale oplossing is, hangt uiteraard af van uw budget, uw woning en uw voorkeuren.

Isolatiepremies

Voor het isoleren van uw woning kan u rekenen op tal van isolatiepremies van de distributienetbeheerder. Ontdek hier het volledige overzicht van dakisolatiepremies van de Vlaamse overheid.

Interesse? Vraag een offerte op maat.

Twijfelt u over de juiste oplossing voor uw project? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende analyse en een offerte op maat. Dan laten we zo snel mogelijk iets weten.