Ramen en deuren

Ramen en deuren

Ramen en deuren

Ramen en deuren geven karakter aan uw woning en zorgen voor een uniek aanzicht. Daarnaast hebben ze ook een functioneel karakter. Want als ze voldoende isolerend zijn, zakt je energiefactuur zienderogen. Maar welke ramen en deuren passen er nu bij uw woning?

Hout, aluminium of pvc?

Ramen en deuren in hout zijn een klassieke, stevige optie die uw woning esthetiek en warmte geven. Het nadeel is dat u zo na een aantal jaar opnieuw moet schilderen. Wie dat liever vermijdt, kiest beter voor een alternatief in aluminium of het goedkopere pvc. Beide materialen zijn erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ook qua isolatiewaarde zit het snor: wind, water en geluid blijven buiten.

Naast voordeuren maakt AG-Intex ook binnendeuren en schuifdeuren, inclusief omlijsting, helemaal op maat. Het bedrijf heeft bovendien een ISIB-certificaat voor het plaatsen van brandwerende deuren.

Interesse? Vraag een offerte op maat.

De keuze voor de juiste ramen en deuren is een beslissing die u niet overhaast mag maken. Daarom is het een goed idee om het advies van een vakman te vragen. Neem gerust contact op met AG-Intex. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Inclusief offerte op maat, zodat u kan inschatten wat uw project zal kosten.