Vloerbekleding

Vloerbekleding

De juiste vloerbekleding

Op zoek naar de perfecte vloerbekleding voor uw woning of bedrijf? Dan bent u bij AG-Intex aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise begeleiden we u graag naar een oplossing, volledig op maat van uw ruimte. Want het zijn niet alleen uw muren en meubels die het karakter van uw woning bepalen. Het aanzicht en materiaal van uw vloerbekleding is misschien nog belangrijker. Maar wat past er nu bij uw ruimte?

Parket, laminaat, vinyl of tapijt?

Vloerbekleding moet passen bij uw interieur, maar liefst ook weerbaar en makkelijk in onderhoud zijn. Er bestaan uiteraard verschillende oplossingen voor uiteenlopende budgetten en smaken. Zo geeft parket uw interieur een stijlvolle, gezellige dynamiek, maar vraagt het wel het nodige onderhoud. Laminaat is dan weer een goedkoper alternatief met een gelijkaardige uitstraling als parket, maar voelt harder aan en absorbeert ook minder geluid. Ook vinyl is een onderhoudsvriendelijk en goedkoop alternatief. Tapijt is de jongste tijd dan weer aan een opmars bezig. Dat is niet onlogisch: tapijt voelt lekker warm aan de voeten en is doorgaans een erg kwalitatieve oplossing. Nadeel is het feit dat u regelmatig de stofzuiger moet bovenhalen.

Laat u niet vloeren

Of het nu gaat over vloerbekleding in linoleum, vinyl of tapijttegels: AG-Intex zorgt voor een vlotte, kwaliteitsvolle plaatsing. Contacteer ons gerust als u meer informatie wenst over uw project of voor een offerte op maat. Wij komen met plezier bij u langs om uw project in detail te bespreken.