Wanden en plafonds

Wanden en plafonds

Welke soort wanden en plafond geschikt zijn voor uw ruimte, hangt natuurlijk af van uw totaalproject. Gaat u voor een klassieke of moderne stijl? Open ruimtes of functionaliteit? Dit soort beslissingen wordt best genomen vooraleer u aan uw project begint.

Gyproc of mdf?

Door gyproc te plaatsen kan u een ruimte al snel een ander aanzicht geven. Het is ook een ideale oplossing om de indeling van uw woning te veranderen. Het plaatsen laat u best over aan een professional: niet alleen zal het resultaat sneller gerealiseerd worden, u kan ook zeker zijn van een kwalitatief resultaat. Met volledig rechte, afgewerkte wanden, waar makkelijk op kan geschilderd worden.

Een alternatief voor gyproc zijn mdf-panelen, zoals Clicwall. Dit geeft niet alleen de look and feel van echt hout, maar is ook nog eens duurzaam en kwalitatief. Door de melaminelaag aan weerszijden zijn mdf-panelen bovendien krasbestendig en waterdicht.

Interesse? Vraag een offerte op maat.

Neem gerust contact op met AG-Intex. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Inclusief offerte op maat, zodat u kan inschatten wat uw project zal kosten.