Over ons

  • De AG in AG-Intex staat voor Andy Sinnesael en Glen Kimpe, die het bedrijf in 2003 hebben opgericht. Andy was voordien al geruime tijd aan de slag als schrijnwerker, terwijl Glen als schilder actief was. Beiden werkten echter al geregeld samen om totaalprojecten te realiseren. Daarom besloten ze dat het verstandiger zou zijn om de krachten te bundelen. Zo zag AG-Intex het daglicht.

Al snel werd de samenwerking een succesverhaal. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, was er dan ook nood aan extra mankracht. Op vandaag heeft het bedrijf 6 schrijnwerkers en 2 schilders in dienst. Met de hulp van deze lokale vakmannen is AG-Intex in staat om een snelle, kwalitatieve service op maat te bieden. Daarnaast wordt er samengewerkt met een vaste poule van onderaannemers, zodat totaalprojecten op een vlotte en efficiënte manier gerealiseerd kunnen worden.

Naast het maken en plaatsen van schrijnwerk op maat, richt AG-Intex zich op de realisatie van totaalprojecten, zowel voor particulieren als voor bedrijven.