Totaalprojecten

Totaalprojecten op maat

Bent u van plan om uw interieur een volledige nieuwe look te geven? Of is het tijd om uw nieuwbouwproject af te werken? Dan bent u bij AG-Intex aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring en expertise zijn wij de ideale partner om uw droomproject te realiseren.

De one-stop-shop voor uw droomproject

Of het nu gaat om het plaatsen van ramen en deuren, het leggen van nieuwe vloerbekleding of het maken van ingebouwde kasten: AG-Intex neemt het volledige traject van uw project voor zijn rekening. Tot en met de afwerking. Zo heeft u altijd een klare kijk op de evolutie van de werken en hoeft u geen verschillende stielmannen op elkaar af te stemmen. AG-Intex werkt met vaste onderaannemers, zodat uw project gegarandeerd een vlotte opvolging krijgt. De werken liggen dus nooit stil omdat u zelf nog op zoek moet gaan naar een elektricien, stukadoor of andere vakman.

Wij bezinnen voor we beginnen

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om vrijblijvend advies te geven. En om de ruimte te bekijken natuurlijk, want meten is weten. Aan de hand van een offerte op maat kan u perfect inschatten wat uw droomproject zal kosten. Geef gerust een seintje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.